۱۳۹۰ بهمن ۱۰, دوشنبه

چای سیب


اندازه : 6 نفر

مواد لازم :

آب سیب   6 پیمانه
چوب دارچین ( دارچین قلمی ) 10 سانت
میخک  6 عدد
دانه هل  6 عدد
لیمو ترش چند برش
شکر یا عسل در صورت تمایل

آب سیب ، دارچین ، میخک و هل را در کتری مناسبی می ریزیم و با شعله ی زیاد می جوشانیم. شعله را کم می کنیم و می گذاریم 20 دقیقه آرام بجوشد. درست پیش از پذیرایی کردن ، میخک ، دارچین و هل را از آن در می آوریم . شکر یا عسل را به آن می افزاییم و با برش های لیمو ترش تزئین می کنیم و تقدیم می کنیم.

    کورما داسا

هیچ نظری موجود نیست: