مواد لازم :
آب سیب 6 پیمانه
چوب دارچین ( دارچین قلمی ) 10 سانت
میخک 6 عدد
دانه هل 6 عدد
لیمو ترش چند برش
شکر یا عسل در صورت تمایل
آب سیب ، دارچین ، میخک و هل را در کتری مناسبی می ریزیم و با شعله ی زیاد می جوشانیم. شعله را کم می کنیم و می گذاریم 20 دقیقه آرام بجوشد. درست پیش از پذیرایی کردن ، میخک ، دارچین و هل را از آن در می آوریم . شکر یا عسل را به آن می افزاییم و با برش های لیمو ترش تزئین می کنیم و تقدیم می کنیم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر