مقدار : 4 تا 6 نفر
مواد لازم :
روغن زیتون 1/3 پیمانه
آنغوزه 1/4 ق چ
فلفل دلمه ای قرمز ( ریز خرد شده ) 1/3 پیمانه
پوره گوجه فرنگی 4/5 پیمانه
کلم بروکلی و گل کلم ( به گل های ریز گل گل شده ) هر کدام 1/5 پیمانه
نخود فرنگی ( پخته شده ) 1/3 پیمانه
نمک 8 ق چ
پودر فلفل سیاه 1 ق چ
ریحان تازه ( خردشده ) 1/4 پیمانه
پودر جوز هندی 2 ق چ
خامه 1/5 پیمانه
پنیر کورد ( ریز خرد شده ) 1/3 پیمانه
پنیر سفید ( خرد شده ) 1 پیمانه
پودر نان 2/3 پیمانه
ماکارونی 300 گرم
پنیر پیتزا ( رنده شده ) 1/5 پیمانه
جعفری تازه ( خرد شده ) 1 ق غ
روغن زیتون را در قابلمه ای با حرارت زیاد گرم می کنیم . آنغوزه و فلفل دلمه ای قرمز را 2 دقیقه در آن تفت می دهیم. سپس پوره ی گوجه فرنگی ، کلم بروکلی ، گل کلم ، نخود فرنگی ، نمک ، پودر فلفل سیاه ، ریحان وجوز هندی را می افزاییم. با در بسته برای 15 تا 20 دقیقه آن را می جوشانیم ، یا تا زمانی که سبزی ها نرم شوند. اکنون خامه ، پنیر کورد و پنیر سفید را همراه پودر نان خرد شده در آن می ریزیم. از روی شعله بر می داریم و در آن را می گذاریم. ماکارونی را در آب نمک در حال جوش می ریزیم و تا زمانی که بپزد ولی له نشود می جوشانیم و سپس آبکشی می کنیم. ماکارونی را با سس آمیخته با سبزیجات مخلوط می کنیم.
خوراک را در سینی لعاب دار یا ظرف پیرکس ریخته ، روی آن را صاف می کنیم و سپس پنیر پیتزا روی آن می پاشیم و در فری که پیشاپیش با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم برای 10 دقیقه می گذاریم بماند. این خوراک که باید داغ تقدیم شود . بهتر است آن را با برگ های جعفری تزئین کنیم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر