۱۳۹۰ بهمن ۶, پنجشنبه

خوراک ماکارونی با سبزیجات و پنیر



مقدار : 4 تا 6 نفر

مواد لازم :
روغن زیتون  1/3 پیمانه
آنغوزه  1/4 ق چ
فلفل دلمه ای قرمز ( ریز خرد شده )  1/3 پیمانه
پوره گوجه فرنگی  4/5 پیمانه
کلم بروکلی و گل کلم ( به گل های ریز گل گل شده )  هر کدام 1/5 پیمانه
نخود فرنگی ( پخته شده )  1/3 پیمانه
نمک  8 ق چ
پودر فلفل سیاه  1 ق چ
ریحان تازه ( خردشده )  1/4 پیمانه
پودر جوز هندی 2 ق چ
خامه  1/5 پیمانه
پنیر کورد ( ریز خرد شده ) 1/3 پیمانه
پنیر سفید ( خرد شده ) 1 پیمانه
پودر نان  2/3 پیمانه
ماکارونی  300 گرم
پنیر پیتزا ( رنده شده )  1/5 پیمانه
جعفری تازه ( خرد شده )  1 ق غ

روغن زیتون را در قابلمه ای با حرارت زیاد گرم می کنیم . آنغوزه و فلفل دلمه ای قرمز را 2 دقیقه در آن تفت می دهیم. سپس پوره ی گوجه فرنگی ، کلم بروکلی ، گل کلم ، نخود فرنگی ، نمک ، پودر فلفل سیاه ، ریحان وجوز هندی را می افزاییم. با در بسته برای 15 تا 20 دقیقه آن را می جوشانیم ، یا تا زمانی که سبزی ها نرم شوند. اکنون خامه ، پنیر کورد و پنیر سفید را همراه پودر نان خرد شده در آن می ریزیم. از روی شعله بر می داریم و در آن را می گذاریم. ماکارونی را در آب نمک در حال جوش می ریزیم و تا زمانی که بپزد ولی له نشود می جوشانیم و سپس آبکشی می کنیم. ماکارونی را با سس آمیخته با سبزیجات مخلوط می کنیم.
خوراک را در سینی لعاب دار یا ظرف پیرکس ریخته ، روی آن را صاف می کنیم و سپس پنیر پیتزا روی آن می پاشیم و در فری که پیشاپیش با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم برای 10 دقیقه می گذاریم بماند. این خوراک که باید داغ تقدیم شود . بهتر است آن  را با برگ های جعفری تزئین کنیم.

کورما داسا

هیچ نظری موجود نیست: