۱۳۹۰ دی ۲۱, چهارشنبه

سیب زمینی گورانگا - آنغوزه



فوق العاده مغذی، بی نهایت خوشمزه ، بی نظیر و ساده!
مقدار : 4 تا 6 نفر
مواد لازم :
سیب زمینی متوسط ( پوست کنده و به ورق های نیم سانتی برش داده شده )  8 عدد
آب  مقداری برای پختن سیب زمینی
روغن زیتون  1 ق غ
آنغوزه  1/4 ق چ
پودر رزماری  2 ق چ
پودر فلفل سیاه  1 ق چ
زردچوبه  2 ق چ
خامه  4 پیمانه ( می توان آن را تا 1 پیمانه کم کرد )
کره   1 ق غ یا 20 گرم
نمک  8 ق چ
آب  2/3 پیمانه
پودر پاپریکا  4 ق چ
یا پودر فلفل قرمز  1 ق چ
جعفری تازه ( خرد شده )  2 ق غ


سیب زمینی های برش داده شده را در مقداری آب کم نمک می جوشانیم تا آن ها پخته و نرم شوند ولی له نشوند.
روغن زیتون را در ماهیتابه ای با حرارت متوسط داغ می کنیم . آنغوزه را چند لحظه تفت می دهیم و سپس رزماری ، پودر فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه می کنیم. هم چنین خامه ، کره ، نمک و آب هم اضافه می کنیم. آ ن را هم می زنیم تا یک سس یکنواخت بدست آید و از روی حرارت بر می داریم.
برش های سیب زمینی را در سس آماده شده قرار می دهیم و مخلوط می کنیم و آنها را در یا ظرف پیرکس می ریزیم و روی آنها را پاپریکا یا پودر فلفل قرمز می پاشیم و آن ها را در فر با حرارت 200 درجه ی سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت 30 دقیقه طلایی شوند. در آخر آنها را با برگهای جعفری تازه خرد شده تزیین می کنیم و گرم تقدیم می کنیم.


    "  کورما داسا "


آنغوزه (Asafoetida ) : این صمغ  (شیره گیاه ) معطر از ریشه ی گیاه بدست می آیدو معمولا به مقدار خیلی کمی در غذاها استفاده می شود و علاوه بر مزه ی خاصی که دارد دارای خواص دارویی نیز می باشد. بهتر است آنغوزه را بخرید وآن را با آسیاب برقی پودر کنید. در صورتی که در دسترس نباشد و یا تمایلی به استفاده از آن نداشته باشید ، دستورهای غذایی را می توان بدون آنغوزه اجرا کرد.

هیچ نظری موجود نیست: