۱۳۹۰ دی ۱۹, دوشنبه

خوراک کدو ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی

مقدار : 4 تا 6 نفر
مواد لازم :
روغن  2 ق غ
زیره سبز  4 ق چ
فلفل سبز تازه  2 عدد
یا پودر فلفل قرمز  1 ق چ
آنغوزه  1/4 ق چ
زردچوبه  4 ق چ
فلفل دلمه ای سبز ( به قطعات 1/5 سانتی خرد شده)  2 عدد
کدو متوسط ( به قطعات 1/5 سانتی خرد شده )  6 عدد
پودر گشنیز 4 ق چ
گوجه فرنگی متوسط ( هشت قاچ شده )  6 عدد
نمک 6 ق چ
شکر قهوه ای  4 ق چ
گشنیز یا جعفری تازه ( خرد شده )  1 ق غ


روغن را در قابلمه مناسبی داغ می کنیم و زیره ی سبز را در آن تفت می دهیم تا به رنگ طلایی-قهوه ای در آید. فلفل سبز تازه یا پودر فلفل قرمز ، آنغوزه و زرد چوبه را چند لحظه تفت می دهیم. سپس فلفل دلمه ای سبز را اضافه می کنیم و 2 تا 3 دقیقه با حرارت متوسط سرخ می کنیم. کدو و پودر گشنیز را اضافه می کنیم.گاهی هم می زنیم و 2 دقیقه ی دیگر به پختن سبزیجات ادامه می دهیم . سپس قطعات گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و حرارت را کم می کنیم. گاهی هم می زنیم و تا نرم شدن کدوها به پختن ادامه می دهیم. نمک ، شکر و گشنیز یا جعفری را اضافه می کنیم  و سپس تقدیم می کنیم .

هیچ نظری موجود نیست: