مقدار : 4 تا 6 نفر
مواد لازم :
روغن 2 ق غ
زیره سبز 4 ق چ
فلفل سبز تازه 2 عدد
یا پودر فلفل قرمز 1 ق چ
آنغوزه 1/4 ق چ
زردچوبه 4 ق چ
فلفل دلمه ای سبز ( به قطعات 1/5 سانتی خرد شده) 2 عدد
کدو متوسط ( به قطعات 1/5 سانتی خرد شده ) 6 عدد
پودر گشنیز 4 ق چ
گوجه فرنگی متوسط ( هشت قاچ شده ) 6 عدد
نمک 6 ق چ
شکر قهوه ای 4 ق چ
گشنیز یا جعفری تازه ( خرد شده ) 1 ق غ
روغن را در قابلمه مناسبی داغ می کنیم و زیره ی سبز را در آن تفت می دهیم تا به رنگ طلایی-قهوه ای در آید. فلفل سبز تازه یا پودر فلفل قرمز ، آنغوزه و زرد چوبه را چند لحظه تفت می دهیم. سپس فلفل دلمه ای سبز را اضافه می کنیم و 2 تا 3 دقیقه با حرارت متوسط سرخ می کنیم. کدو و پودر گشنیز را اضافه می کنیم.گاهی هم می زنیم و 2 دقیقه ی دیگر به پختن سبزیجات ادامه می دهیم . سپس قطعات گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و حرارت را کم می کنیم. گاهی هم می زنیم و تا نرم شدن کدوها به پختن ادامه می دهیم. نمک ، شکر و گشنیز یا جعفری را اضافه می کنیم و سپس تقدیم می کنیم .
مواد لازم :
روغن 2 ق غ
زیره سبز 4 ق چ
فلفل سبز تازه 2 عدد
یا پودر فلفل قرمز 1 ق چ
آنغوزه 1/4 ق چ
زردچوبه 4 ق چ
فلفل دلمه ای سبز ( به قطعات 1/5 سانتی خرد شده) 2 عدد
کدو متوسط ( به قطعات 1/5 سانتی خرد شده ) 6 عدد
پودر گشنیز 4 ق چ
گوجه فرنگی متوسط ( هشت قاچ شده ) 6 عدد
نمک 6 ق چ
شکر قهوه ای 4 ق چ
گشنیز یا جعفری تازه ( خرد شده ) 1 ق غ
روغن را در قابلمه مناسبی داغ می کنیم و زیره ی سبز را در آن تفت می دهیم تا به رنگ طلایی-قهوه ای در آید. فلفل سبز تازه یا پودر فلفل قرمز ، آنغوزه و زرد چوبه را چند لحظه تفت می دهیم. سپس فلفل دلمه ای سبز را اضافه می کنیم و 2 تا 3 دقیقه با حرارت متوسط سرخ می کنیم. کدو و پودر گشنیز را اضافه می کنیم.گاهی هم می زنیم و 2 دقیقه ی دیگر به پختن سبزیجات ادامه می دهیم . سپس قطعات گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و حرارت را کم می کنیم. گاهی هم می زنیم و تا نرم شدن کدوها به پختن ادامه می دهیم. نمک ، شکر و گشنیز یا جعفری را اضافه می کنیم و سپس تقدیم می کنیم .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر