زمان نگهداشتن بادمجان های نمک پاشیده : 30 دقیقه
مواد لازم :
بادنجان ( به قطعات مکعبی 2/5 سانتی خرد شده ) 2 عدد متوسط
نمک ( برای پاشیدن روی بادنجان ها و گرفتن تلخی آن ) به مقدار کافی
روغن زیتون 2/3 پیمانه
آنغوزه 1/4 ق چ
فلفل دلمه ای قرمز ( تخم های آن در آورده و به قطعات 1/5 سانتی خرد شده ) 1 عدد بزرگ
فلفل دلمه ای سبز ( تخم های آن در آورده و به قطعات 1/5 سانتی خرد شده ) 1 عدد بزرگ
کدو ( به قطعات نیم سانتی خرد شده ) 4 عدد متوسط
پودر فلفل سیاه 1 ق چ
گوجه فرنگی ( پوست گرقته و به هشت قسمت تقسیم شده ) 4 عدد متوسط
نمک 4 ق چ
جعفری تازه ( خرد شده ) 2 ق غ
برای نمک پاشیدن و گرفتن تلخی بادمجان ها : قطعات مکعبی بادنجان ها را در یک آبکش پهن می کنیم و روی آن ها نمک می پاشیم و می گذاریم 30 دقیقه بمانند. پس از آن ، آنها را کاملا در آب فرو می بریم و می شوییم . سپس در صافی می ریزیم تا آب آنها برود و بعد با کاغذ خشک کن آب آنها را می گیریم. روغن زیتون را در یک ماهیتابه ی بزرگ با حرارت متوسط داغ می کنیم.هنگامی که روغن زیتون داغ شد ، آنغوزه را چند لحظه تفت می دهیم. قطعات بادنجان را اضافه کرده و 3 دقیقه آن ها را سرخ می کنیم و گاهی هم می زنیم. سپس فلفل دلمه ، کدو و فلفل سیاه را اضافه می کنیم. در قابلمه را گذاشته و می گذاریم بدون هیچ آبی 15 دقیقه نرم و بخارپز شوند. ( چنانچه سبزیجات خشک هستند ، می توان مقدارخیلی کمی آب اضافه کرد) سپس گوجه فرنگی را اضافه می کنیم تا بپزد. در آخر نمک و جعفری تازه خرد شده را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. سرد یا گرم تقدیم می کنیم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر