عنوان آشپزی گیاهی ، ممکن است تصور از دست دادن مزه های غذایی و هم چنین عدم تامین پروتئین های مورد نیاز بدن را در ذهن متبادر سازد، ولی واقعا چنین نیست. اگر ما طرز ترکیب صحیح و متناسب غلات ، حبوبات، سبزیجات و مخصوصا لبنیات و ادویه جات را فرا گیریم ، می توانیم غذاهای خوشمزه ی بیشماری تهیه کنیم.
دستورهای آشپزی گیاهی که از این پس برای شما می نویسم از " کورما داسا" ، یکی از مجرب ترین و برجسته ترین اساتید آ شپزی گیاهی است که برنامه های آموزش آشپزی گیاهی وی شهرت جهانی دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر