مقدار : 4 نفر
مواد لازم :
رشته های فتو چینی یا ماکارونی های مختلف 250 گرم
فلفل دلمه ای قرمزبزرگ 2 عدد
پنیر سفید پر چرب ( به قطعات مکعبی ریز خرد شده )
گردو ( خرد شده ) 6 تا 8 عدد
سس :
روغن زیتون 4 ق غ = 1/2 پیمانه
آب لیموترش 1 ق غ
پودر خردل 4 ق چ
نمک 4 ق چ
پودر فلفل سیاه 1 ق چ
فتوچینی را در آب نمک برای 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند می پزیم. در آبکش می ریزیم ، با آب سرد می شوییم و کنار می گذاریم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال برش می دهیم و در کمی روغن در ماهیتابه تفت می دهیم و کنار می گذاریم. قطعات پنیر و گردو را هم به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. تمام مواد سس را هم به آن اضافه می کنیم و با فتوچینی یا ماکارونی مخلوط می کنیم. قبل از تقدیم آن را به مدت یک ساعت در یخچال خنک می کنیم.
کورما داسا
مواد لازم :
رشته های فتو چینی یا ماکارونی های مختلف 250 گرم
فلفل دلمه ای قرمزبزرگ 2 عدد
پنیر سفید پر چرب ( به قطعات مکعبی ریز خرد شده )
گردو ( خرد شده ) 6 تا 8 عدد
سس :
روغن زیتون 4 ق غ = 1/2 پیمانه
آب لیموترش 1 ق غ
پودر خردل 4 ق چ
نمک 4 ق چ
پودر فلفل سیاه 1 ق چ
فتوچینی را در آب نمک برای 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند می پزیم. در آبکش می ریزیم ، با آب سرد می شوییم و کنار می گذاریم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال برش می دهیم و در کمی روغن در ماهیتابه تفت می دهیم و کنار می گذاریم. قطعات پنیر و گردو را هم به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. تمام مواد سس را هم به آن اضافه می کنیم و با فتوچینی یا ماکارونی مخلوط می کنیم. قبل از تقدیم آن را به مدت یک ساعت در یخچال خنک می کنیم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر