مواد لازم :
نخود (یک شب خیس خورده ) 1/5 پیمانه
نمک 6 ق چ
خامه 1/5 پیمانه
جعفری تازه ( خرد شده ) 2/3 پیمانه
پودر گشنیز 4 ق چ
آب لیمو ترش 1/8پیمانه
پودر فلفل سیاه 1 ق چ
روغن زیتون 1/8 پیمانه
پودر آنغوزه 1/4 ق چ
کرفس ( ریز خرد شده ) 2/3 پیمانه
نخود ها را آبکش می کنیم. نخودها را در قابلمه بزرگی با آب فراوان می ریزیم. آب را جوش می آوریم و برای 1 تا 2 ساعت یا تا زمانی که نخودها خوب نرم شوند می گذاریم بپزد. نخود را آبکش می کنیم و در یک آسیاب برقی می زنیم تا مایه نرم و خامه مانندی به دست آید. به نخود آسیاب شده ، نمک ، خامه ، جعفری ، پودر گشنیز ، آب لیموترش و فلفل سیاه را می افزاییم و دوباره دو دقیقه آن را در دستگاه می زنیم. روغن زیتون را در تابه ای داغ می کنیم و کرفس و آنغوزه را یک دقیقه ( یا تا زمانی که کرفس نرم شود ) در آن تفت می دهیم. این مخلوط را به خمیر نخود در آسیاب برقی می افزاییم و آسیاب می کنیم. اکنون پاته را در کاسه مناسبی می ریزیم و در یخچال نگه می داریم ، تا زمانی که سفت شود . آماده تقدیم است. این خوراک را تا دو روز می توان در یخچال نگه داشت.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر