این سس ماست و خیار یونانی با سبزیجات تازه و خام خلال شده بسیار عالی است. این سس را می توان با قطعات سبزیجاتی مانند گل کلم ، بروکلی ، خلال فلفل دلمه ای قرمز یا سبز ، خلال ساقه کرفس ، گوجه فرنگی های کوچک ، خلال هویج یا نان خشک پذیرایی کرد.
اندازه : 3 پیمانه
مواد لازم :
ماست 3 پیمانه
خیار 1 عدد
آب لیموترش 1 ق غ ( 1/8 پیمانه )
نمک 4 ق چ
پودر فلفل سیاه 1 ق چ
روغن زیتون 1/2 ق غ
آنغوزه 1/4 ق چ
جعفری تازه خرد شده ) 1 ق غ
ماست را در پارچه مناسبی می ریزیم و می گذاریم آب آن برای حدود 2 ساعت بچکد. در صورت تمایل می توان از ماست چکیده استفاده کرد. نیمی از پوست خیار را می گیریم و نیمی دیگر را باقی می گذاریم و آن را رنده می کنیم. ماست را در کاسه مناسبی می ریزیم و خیار رنده شده ، آب لیموترش ، نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم.روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی داغ می کنیم و آنغوزه را چند لحظه تفت می دهیم. محتویات تابه و نصف جعفری را به ترکیب ماست اضافه و مخلوط می کنیم. روی سس را با نصف باقیمانده جعفری تزئین می کنیم و سرد تقدیم می کنیم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر