مقدار : 4 نفر
مواد لازم :
عدس 1 پیمانه
آب 7 پیمانه
پودر تخم گشنیز 8 ق چ
روغن زیتون 1 یا 2 ق غ
آنغوزه 1/4 ق چ
پودر فلفل سیاه 1 ق چ
نمک 4 ق چ
شکر قهوه ای 4 ق چ
آب لیمو ترش 1 ق غ
گوجه فرنگی ( پوست گرفته و خرد شده ) 2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
جعفری تازه ( خرد شده ) 2 ق غ
عدس را پاک می کنیم ، می شوئیم و آب آن را می گیریم. عدس ، آب و پودر گشنیز را در قابلمه مناسبی با حرارت زیاد به جوش می آوریم ، حرارت را کم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا عدس به آهستگی حدود 45 دقیقه بپزد. روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی داغ می کنیم و آنغوزه و فلفل سیاه را چند لحظه تفت می دهیم. اکنون ادویه های تفت داده شده را به سوپ اضافه می کنیم. نمک ، شکر قهوه ای ، آب لیموترش و گوجه فرنگی خرد شده را نیز به سوپ اضافه می کنیم و با حرارت زیاد آن را به جوش می آوریم. دوباره حرارت را کم می کنیم و 5 دقیقه دیگر به پختن ادامه می دهیم . رب گوجه فرنگی و جعفری تازه را هم اضافه می کنیم و گرم تقدیم می کنیم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر