۱۳۹۰ بهمن ۲۱, جمعه

سوپ عدس و گوجه فرنگی



مقدار : 4 نفر

مواد لازم :

عدس  1 پیمانه
آب  7 پیمانه
پودر تخم گشنیز  8 ق چ
روغن زیتون  1 یا 2 ق غ 
آنغوزه  1/4 ق چ
پودر فلفل سیاه  1 ق چ
نمک  4 ق چ 
شکر قهوه ای  4 ق چ
آب لیمو ترش  1 ق غ
گوجه فرنگی ( پوست گرفته و خرد شده )  2 پیمانه
رب گوجه فرنگی  1 ق غ
جعفری تازه ( خرد شده )  2 ق غ

عدس را پاک می کنیم ، می شوئیم و آب آن را می گیریم.  عدس ، آب و پودر گشنیز را در قابلمه مناسبی با حرارت زیاد به جوش می آوریم ، حرارت را کم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا عدس به آهستگی حدود 45 دقیقه بپزد.  روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی داغ می کنیم و آنغوزه و فلفل سیاه را چند لحظه تفت می دهیم. اکنون ادویه های تفت داده شده را به سوپ اضافه می کنیم. نمک ، شکر قهوه ای ، آب لیموترش و گوجه فرنگی خرد شده را نیز به سوپ اضافه می کنیم و با حرارت زیاد آن را به جوش می آوریم. دوباره حرارت را کم می کنیم و 5 دقیقه دیگر به پختن ادامه می دهیم . رب گوجه فرنگی و جعفری تازه را هم اضافه می کنیم و گرم تقدیم می کنیم. 
   
         کورما داسا

هیچ نظری موجود نیست: