۱۳۹۰ اسفند ۲, سه‌شنبه

استانبولی پلو با سبزیجات معطر


مقدار : 4 نفر
مواد لازم :

برنج  1/5 پیمانه
آب  3 پیمانه
نمک   4 ق چ
پاپریکا  4 ق چ
یا پودر فلفل قرمز  1 ق چ
رب گوجه فرنگی  1 ق غ
ریحان تازه خرد شده  2 ق غ
یا پودر ریحان خشک  2 ق چ
روغن زیتون  2 ق غ = 1/4 پیمانه
آنغوزه  1/4 ق چ
گوجه فرنگی سفت ( ریز خرد شده )  1/5 پیمانه
جعفری تازه ( خرد شده )  2 ق غ

برنج را می شو ئیم و آب آن را می گیریم.  آب ، نمک ، پاپریکا یا فلفل قرمز ، رب گوجه فرنگی و ریحان را در قابلمه مناسبی بجوش می آوریم.  حرارت را کاملا ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا آب آن بخار نشود . روغن زیتون را در قابلمه مناسبی با حرارت متوسط داغ می کنیم و آنغوزه را در آن تفت می دهیم . برنج را اضافه می کنیم و حدود 2 دقیقه سرخ می کنیم . 
آب جوش را به آن اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا دوباره به جوش آید. بلافاصله حرارت را کم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت ملایم حدود 20 دقیقه بپزد.  قابلمه برنج را از روی حرارت بر می داریم و در قابلمه را کنار می گذاریم ، تا 5 دقیقه بخار کند. اکنون گوجه فرنگی و جعفری را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و گرم تقدیم می کنیم. 

        کورما داسا

هیچ نظری موجود نیست: