مقدار : 4 نفر
مواد لازم :
برنج 1/5 پیمانه
آب 3 پیمانه
نمک 4 ق چ
پاپریکا 4 ق چ
یا پودر فلفل قرمز 1 ق چ
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
ریحان تازه خرد شده 2 ق غ
یا پودر ریحان خشک 2 ق چ
روغن زیتون 2 ق غ = 1/4 پیمانه
آنغوزه 1/4 ق چ
گوجه فرنگی سفت ( ریز خرد شده ) 1/5 پیمانه
جعفری تازه ( خرد شده ) 2 ق غ
برنج را می شو ئیم و آب آن را می گیریم. آب ، نمک ، پاپریکا یا فلفل قرمز ، رب گوجه فرنگی و ریحان را در قابلمه مناسبی بجوش می آوریم. حرارت را کاملا ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا آب آن بخار نشود . روغن زیتون را در قابلمه مناسبی با حرارت متوسط داغ می کنیم و آنغوزه را در آن تفت می دهیم . برنج را اضافه می کنیم و حدود 2 دقیقه سرخ می کنیم .
آب جوش را به آن اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا دوباره به جوش آید. بلافاصله حرارت را کم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت ملایم حدود 20 دقیقه بپزد. قابلمه برنج را از روی حرارت بر می داریم و در قابلمه را کنار می گذاریم ، تا 5 دقیقه بخار کند. اکنون گوجه فرنگی و جعفری را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و گرم تقدیم می کنیم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر