۱۳۹۰ اسفند ۱۰, چهارشنبه

موزهای بهشتی


اندازه : 4 تا 6 نفر

مواد لازم :

پنیر خامه ای نرم 185 گرم
شکر قهوهای  1/3 پیمانه
دارچین  2 ق چ
کره  80 گرم
موز بزرگ  ( پوست گرفته و به قطعات طولی خرد شده )  4 عدد
یا موز کوچک  8 عدد
خامه  1/3 پیمانه


پنیر خامه ای ، شکر و نصف دارچین را خوب ترکیب می کنیم و کنار می گذاریم.  کره را در ماهیتابه مناسبی داغ می کنیم و قطعات موز را در آن کمی تفت می دهیم تا دو طرف آن ها کمی طلایی-قهوه ای شود.  نصف موزهای فوق را در یک ظرف مناسب فر می ریزیم و روی آنها نصف ترکیب پنیر خامه ای را می دهیم و نصف باقیمانده موز را نیز روی آن می ریزیم. روی موزها را هم با باقیمانده پنیر خامه ای می پوشانیم. و در آخر خامه را روی آن می دهیم.  فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و برای 15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر خامه ای طلایی-قهوه ای در آید می پزیم. باقیمانده دارچین را هم روی آن می پاشیم و تقدیم می کنیم.

                   کورما داسا

هیچ نظری موجود نیست: