مقدار : 5 تا 6 نفر
مواد لازم:
ماست 3 پیمانه
گوجه فرنگی ( به مکعبهای 1 سانتی خرد شده ) 1/2 پیمانه
نخود فرنگی ( پخته ) 1/2 پیمانه
تربچه ( به مکعبهای 1 سانتی خرد شده ) 1/2 پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز ( به مکعبهای 1 سانتی خرد شده ) 1/2 پیمانه
خیار ( به مکعبهای 1 سانتی خرد شده ) 1/2 پیمانه
کرفس ( به مکعبهای 1 سانتی خرد شده ) 1/2 پیمانه
زیره سبز 16 ق چ
تخم شنبلیله 4 ق چ
نمک 2 ق چ
پودر فلفل سیاه 1 ق چ
گشنیز یا جعفری تازه ( خرد شده ) 2 ق غ = 1/4 پیمانه
ماست را در کاسه بزرگی می زنیم تا یکدست شود و گوجه فرنگی ، نخودسبز ، تربچه ، فلفل دلمه ای ، خیار و کرفس را به آن اضافه می کنیم. در یک ماهیتابه کوچک ، زیره سبز و تخم شنبلیله را با حرارت ملایم خشک تفت می دهیم تا کمی قهوه ای شوند. آنها را در آسیاب کن برقی می ریزیم و پودر می کنیم. آنها را به سالاد اضافه می کنیم و روی آنها نمک ، فلفل سیاه و گشنیز تازه می پاشیم. سالاد را قبل از تقدیم در یخچال سرد می کنیم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر