۱۳۹۰ اسفند ۱, دوشنبه

سس بادمجان لبنانی


این سس را می توانیم به عنوان پیش غذا همراه نان ، سالاد و انواع غذاهای اصلی سرو کنیم .

اندازه 4 نفر

مواد لازم : 
بادمجان  2 عدد بزرگ
روغن زیتون  1 ق غ = 1/8 پیمانه
ارده کنجد  2/3 پیمانه
آب لیمو ترش  2 عدد
نمک  2 ق چ
پودر فلفل سیاه  1 ق چ
پودر آنغوزه  1/2 ق چ
جعفری تازه ( خرد شده )  2 ق غ
پاپریکا یا پودر فلفل قرمز  4 ق چ

میان بادمجان ها را با چاقو چاک می دهیم تا هنگام پختن در فر ، بخار آن خارج شود. روی بادمجان ها را چرب می کنیم و سپس در فر با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد ( حداقل 1 ساعت ) می گذاریم. بادمجان ها را تا اندازه ای می گذاریم که سرخ شودو دورشان ذغالی شود.  بادمجان ها را در می آوریم . با قاشق پوست دودی شده بادمجان را جدا می کنیم و در کاسه ای می ریزیم . باید بوی دودی بدهد. بادمجان را خوب له می کنیم . با ارده کنجد ، آب لیمو ترش ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر آنغوزه و جعفری مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا سس نرم و یکنواختی بدست آید. اگر سس سفت بود کمی آّب در آن می ریزیم. مقداری ازاین سس را در کاسه ای می ریزیم ، میان آن را روغن زیتون می ریزیم و با پاپریکا یا فلفل قرمز تزیین می کنیم و تقدیم می کنیم . 
توجه : چنانچه ارده کنجد در دسترس نبود ، روغن زیتون بریزید. 

                 کورما داسا    

هیچ نظری موجود نیست: