۱۳۹۰ بهمن ۲۶, چهارشنبه

چیلی گیاهی


مقدار : 6 تا 8 نفر

مواد لازم :

روغن زیتون  1/4 پیمانه
فلفل سبز تند ( تخم های آن خارج و خرد شده )  2 عدد
یا پودر فلفل قرمز  1 ق چ
پودر آنغوزه  1/3 ق چ
فلفل دلمه ای ( مکعبی خرد شده )  2/3 پیمانه
کرفس ( مکعبی خرد شده )  2/3 پیمانه
ذرت پخته یا کنسرو  2/3 پیمانه
گوجه فرنگی ( پوست گرفته و خرد شده )  4/5 پیمانه
رب گوجه فرنگی  1 پیمانه
لوبیا قرمز پخته شده ( آب آن را نگه می داریم )  4/5 پیمانه
پنیر کورد یا توفو  1/5 پیمانه
پودر زیره سبز  4 ق چ
نمک  6 ق چ
پودر فلفل سیاه  1 ق چ
پودر فلفل قرمز  4 ق چ
شکر قهوه ای  1/8 پیمانه
جعفری تازه ( خرد شده )  1/4 پیمانه

روغن را در قابلمه مناسبی روی شعله متوسط گرم می کنیم . به آن فلفل سبز تند  (  یا 1 ق چ پودر فلفل قرمز )را می افزاییم و یک دقیقه تفت می دهیم.  پودر آنغوزه را نیز می افزاییم .سپس فلفل دلمه ای و کرفس را می افزاییم و برای 5 دقیقه گاهی هم می زنیم تا زمانی که سبزیجات نرم شوند. اکنون ذرت و گوجه فرنگی را می ریزیم و هم می زنیم و برای 10 دقیقه دیگر می گذاریم بپزد. سپس تمام مواد دیگر را می افزاییم و برای 20 دقیقه می گذاریم بجوشدو گاهی آن را هم می زنیم . اگر خوراک غلیظ شد کمی از آب لوبیا قرمز پخته شده که کنار گذاشته بودیم را در آن می ریزیم. این خوراک را داغ سرو می کنیم. 

            کورما داسا


هیچ نظری موجود نیست: