راستی شما می دونین :
سوشی نوری : ورقه های خشک به دست آمده از جلبک دریایی ست و مورد استفاده در آشپزی ژاپنی است.
واسابی : پودر ترب کوهی سبزاست که در آشپزی ژاپنی استفاده می شود. پودر خردل تند یا ترب کوهی تازه می تواند جانشین آن شود.
پنیر توفو : پنیر تهیه شده از شیر سویا است به همین دلیل به آن پنیر سویا نیز می گویند.
سس ساتای : سس ادویه دار حاوی نخود، سس سویا ، زنجبیل ، فلفل ترشی ، پیاز ، سیر ، شکر و روغن است.
تاهینی :ارده به دست آمده از خمیر کنجد است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر