۱۳۹۰ بهمن ۲۹, شنبه

واژه نامه


راستی شما می دونین :


سوشی نوری  : ورقه های خشک به دست آمده از جلبک دریایی ست و مورد استفاده در آشپزی ژاپنی است.

واسابی :  پودر ترب کوهی سبزاست  که در آشپزی ژاپنی استفاده می شود. پودر خردل تند یا ترب کوهی تازه می تواند جانشین آن شود.

پنیر توفو : پنیر تهیه شده از شیر سویا است به همین دلیل به آن پنیر سویا نیز می گویند.

سس ساتای  : سس ادویه دار حاوی نخود، سس سویا ، زنجبیل ، فلفل ترشی ، پیاز ، سیر ، شکر و روغن است.

تاهینی :ارده به دست آمده از خمیر کنجد است.

هیچ نظری موجود نیست: