مقدار : 6 نفر
مواد لازم :
آب 7 پیمانه
سیب زمینی متوسط ( به قطعات ریز نیم سانتی خرد شده ) 2 عدد
برگ بو 1 عدد
ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت 2 پیمانه
کره 50 گرم
آنغوزه 1/4 ق چ
پودر فلفل سیاه 1 ق چ
پودر جوز هندی 1 ق چ
آرد گندم یا آرد ذرت 2 ق غ
نمک 4 ق چ
خامه 100 گرم
جعفری تازه ( خرد شده ) 2 ق غ
آب ، سیب زمینی و برگ بو را در قابلمه مناسبی می ریزیم و با حرارت زیاد می جوشانیم و می گذاریم سیب زمینی با حرارت متوسط حدود 20 دقیقه پخته شود. در زمانی که سیب زمینی می پزد ، ذرت پخته را در یک مخلوط کن برقی همراه 2 پیمانه آب می زنیم تا تقریبا نیمه پوره شود. در قابلمه کوچکی کره را داغ می کنیم و آنغوزه ، فلفل سیاه و جوز هندی را چند لحظه تفت می دهیم و آرد را هم اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم . پوره ذرت را هم اضافه می کنیم وخوب هم می زنیم و به سیب زمینی های پخته اضافه می کنیم و آن را 5 دقیقه دیگر می پزیم . در آخر نمک ، خامه و جعفری را اضافه می کنیم و گرم تقدیم می کنیم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر