۱۳۹۰ اسفند ۷, یکشنبه

سوپ ذرت


مقدار : 6 نفر

مواد لازم : 

آب  7 پیمانه
سیب زمینی متوسط  ( به قطعات ریز نیم سانتی خرد شده )  2 عدد
برگ بو  1 عدد
ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت  2 پیمانه
کره  50 گرم
آنغوزه  1/4 ق چ
پودر فلفل سیاه  1 ق چ
پودر جوز هندی  1 ق چ
آرد گندم یا آرد ذرت  2 ق غ
نمک  4 ق چ
خامه  100 گرم
جعفری تازه ( خرد شده )  2 ق غ

آب ، سیب زمینی و برگ بو را در قابلمه مناسبی می ریزیم و با حرارت زیاد می جوشانیم و می گذاریم سیب زمینی با حرارت متوسط حدود 20 دقیقه پخته شود.  در زمانی که سیب زمینی می پزد ، ذرت پخته را در یک مخلوط کن برقی همراه 2 پیمانه آب می زنیم تا تقریبا نیمه پوره شود.  در قابلمه کوچکی کره را داغ می کنیم و آنغوزه ، فلفل سیاه و جوز هندی را چند لحظه تفت می دهیم و آرد را هم اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم . پوره ذرت را هم اضافه می کنیم وخوب هم می زنیم و به سیب زمینی های پخته اضافه می کنیم و آن را 5 دقیقه دیگر می پزیم  .  در آخر نمک ، خامه و جعفری را اضافه می کنیم و گرم تقدیم می کنیم.

                 کورما داسا

هیچ نظری موجود نیست: