مقدار : 5 تا 6 نفر
مواد لازم :
سیب زمینی (به قطعات 2/5 سانتی خرد شده ) 2 عدد بزرگ
روغن برای سرخ کردن
گل کلم ( گل گل شده ) 1 عدد متوسط
پودر فلفل سیاه 2 ق چ
پودر زنجبیل 2 ق چ
زرد چوبه 2 ق چ
پودر فلفل قرمز 1 ق چ
نمک 4 ق چ
ماست یا خامه 1 و 1/3 پیمانه
گشنیز یا جعفری تازه ( خرد شده ) 2 ق غ
قطعات سیب زمینی را در روغن فراوان سرخ می کنیم و خارج می کنیم. سپس گل کلم را سرخ می کنیم و خارج می کنیم. آن ها را در قابلمه مناسبی کنار می گذاریم. کلیه ادویه ها ، نمک ، ماست یا خامه را به سیب زمینی و گل کلم اضافه می کنیم و سبزی را در آخر اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. گرم تقدیم می کنیم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر