۱۳۹۰ اسفند ۱۴, یکشنبه

خوراک گل کلم و سیب زمینی



سریع ، ساده و بسیار خوشمزه برای موقعیت های استثنائی !
مقدار : 5 تا 6 نفر

مواد لازم :
سیب زمینی (به قطعات 2/5 سانتی خرد شده )  2 عدد بزرگ
روغن برای سرخ کردن
گل کلم ( گل گل شده )  1 عدد متوسط
پودر فلفل سیاه  2 ق چ
پودر زنجبیل 2 ق چ
زرد چوبه  2 ق چ
پودر فلفل قرمز  1 ق چ
نمک  4 ق چ
ماست یا خامه  1 و 1/3 پیمانه
گشنیز یا جعفری تازه ( خرد شده )  2 ق غ

قطعات سیب زمینی را در روغن فراوان سرخ می کنیم و خارج می کنیم. سپس گل کلم را سرخ می کنیم و خارج می کنیم. آن ها را در قابلمه مناسبی کنار می گذاریم.  کلیه ادویه ها ، نمک ، ماست یا خامه را به سیب زمینی و گل کلم اضافه می کنیم و سبزی را در آخر اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. گرم تقدیم می کنیم. 

        کورما داسا 

هیچ نظری موجود نیست: