۱۳۹۰ اسفند ۲۲, دوشنبه

سالاد یونانی



مقدار :  6 تا 8 نقر

مواد لازم :
کاهو متوسط  1 عدد
روغن زیتون  1 پیمانه
آب لیموترش  2/3 پیمانه
نمک  4 ق چ
پودر فلفل سیاه    1/5 ق چ
پنیر صبحانه سفت ( به قطعات مکعبی 1/25 سانتی خرد شده )  نیم کیلو
آویشن خشک 1 ق غ
خیار متوسط ( پوست نگرفته و نیم سانتی حلقه شده )  1 عدد
گوجه فرنگی تزئینی کوچک  نیم کیلو
زیتون سیاه  250 گرم
فلفل دلمه ای سبز کوچک ( نازک حلقه شده )  1 عدد

یک دیس مستطیل شکل بزرگ را با برگهای بیرونی ، سبز و بزرگ کاهو می پوشانیم.  باقیمانده برگهای کاهورا باریک خرد می کنیم وآنها را با 1/4 از روغن زیتون ، نصف آ ب لیموترش و نصف نمک و فلفل سیاه مخلوط می کنیم. آن هارا هم روی دیس قرار می دهیم.  1/4 دیگر از روغن زیتون و نصف آویشن را روی قطعات پنیر صبحانه می ریزیم.  قطعات خیار را هم نمک و فلفل می زنیم. آن ها را هم دور دیس به شکل دایره وار می چنیم.  3/4 گوجه فرنگی را میان حلقه های خیار چیده قرار می دهیم.  یک دایره از پنیرهای مکعبی روی گوجه هامی چینیم.  سپس داخل آن زیتون سیاه را می چنیم.  باقیمانده گوجه ها و باقیمانده زیتون سیاه را هم با یکدیگر مخلوط می کنیم و روی آن می دهیم. این سالاد را با حلقه های فلفل دلمه ای سبز و با ریختن باقیمانده آب لیموترش و روغن زیتون روی سالاد و با پاشیدن باقیمانده نمک ، فلفل سیاه و آویشن تزئین می کنیم. 

      کورما داسا

هیچ نظری موجود نیست: