۱۳۹۰ اسفند ۱۶, سه‌شنبه

سالاد سبزیجات فرانسوی


مقدار : 6 تا 8 نفر

مواد لازم : 
سیب زمینی بزرگ ( شسته و پوست گرفته و به قطعات 1/5 سانتی خرد شده )  2 عدد
هویج بزرگ ( مکعبهای 1/5 سانتی خرد شده )  3 عدد
لوبیا سبز ( قطعات 2 سانتی خرد شده )  نیم کیلو
نخود فرنگی  نیم کیلو
گل کلم کوچک ( به گل های کوچک تقسیم شده )  1 عدد
خیار بزرگ ( به مکعبهای 1/5 سانتی خرد شده )  1 عدد
نمک  2 ق چ
سس سالاد فرانسوی  1/5 پیمانه
جعفری تازه  ( خرد شده )  2 ق غ

سیب زمینی ، هویج ، لوبیاسبز و نخود فرنگی را برای 6 تا 7 دقیقه در مقداری آب نمک می جوشانیم و آبپز می کنیم تا زمانی که سبزیجات پخته شوند.  سبزیجات را از آب خارج می کنیم در صافی می ریزیم تا آب آنها گرفته شوند.  آب سبزیجات را نگه می داریم . قطعات گل کلم را در همان آب قرار می دهیم و آن ها را می پزیم. قطعات گل کلم را نیز در می آوریم.  می گذاریم سبزیجات سرد شوند. آن ها را در کاسه ای می ریزیم و خیار و نمک و سس سالاد فرانسوی را هم به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در آخر آن را با جعفری تازه خرد شده تزئین می کنیم. 

    کورما داسا

هیچ نظری موجود نیست: