۱۳۹۰ اسفند ۲۰, شنبه

مارچوبه با لیموترش



مقدار : 4 نفر

مواد لازم :
مارچوبه  نیم کیلو
آب لیموترش  1 عدد
روغن زیتون  1/3 پیمانه = 3 ق غ
نمک  1/5 ق چ
پودر فلفل سیاه  3/4 ق چ
پودر جوزهندی  1 ق چ
پنیرپیتزای رنده شده  2 تا4 ق غ

مارچوبه را می شوییم. قسمت چوبی انتهای آن را می بریم.آن ها را در قابلمه مناسبی همراه با مقداری آب حدود 5 تا 10 دقیقه می جوشانیم تا آبپز شوند.  آب لیموترش ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل و جوزهندی را در کاسه ای می زنیم و سس درست می کنیم و آن را روی مارچوبه های پخته می ریزیم و روی آن را پنیر می پاشیم. بلافاصله تقدیم می کنیم . 

            کورما داسا

هیچ نظری موجود نیست: