مواد لازم :
مارچوبه نیم کیلو
آب لیموترش 1 عدد
روغن زیتون 1/3 پیمانه = 3 ق غ
نمک 1/5 ق چ
پودر فلفل سیاه 3/4 ق چ
پودر جوزهندی 1 ق چ
پنیرپیتزای رنده شده 2 تا4 ق غ
مارچوبه را می شوییم. قسمت چوبی انتهای آن را می بریم.آن ها را در قابلمه مناسبی همراه با مقداری آب حدود 5 تا 10 دقیقه می جوشانیم تا آبپز شوند. آب لیموترش ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل و جوزهندی را در کاسه ای می زنیم و سس درست می کنیم و آن را روی مارچوبه های پخته می ریزیم و روی آن را پنیر می پاشیم. بلافاصله تقدیم می کنیم .
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر