مقدار : 6 تا 8 دلمه
مواد لازم :فلفل سبز دلمه ای متوسط 6 عدد
آب جوش برای جوشاندن فلفل دلمه ای
کره آب شده 6 ق غ = 120 گرم
آنغوزه 1/4 ق چ
شوید خشک 4 ق چ
پاپریکای شیرین 4 ق چ
یاپودر فلفل قرمز 1 ق چ
نمک 5 ق چ
ریحان خشک 4 ق غ
گشنیز تازه ( خرد شده ) 3 ق غ
سیب زمینی ( آب پز و له شده ) 4/5 پیمانه
پنیر پیتزا ( رنده شده ) 1/5 پیمانه
با دقت سر فلفل دلمه ای را برش می دهیم و کنار می گذاریم. با یک چاقوی تیز کوچک ، تخم های داخل هر فلفل دلمه ای را در می آوریم. فلفل دلمه ای ها را در آب جوش می ریزیم و برای 2 تا 3 دقیقه می جوشانیم. سپس آن ها را خارج می کنیم و سروته قرار می دهیم تا آب آن ها برود. چهار قاشق غذاخوری یعنی 80 گرم کره را در قابلمه ای با حرارت ملایم داغ می کنیم و آنغوزه را چند لحظه تفت می دهیم. سپس شوید ، پاپریکا ، نمک ، ریحان و گشنیز تازه را به آن اضافه می کنیم. هم می زنیم و از روی حرارت بر می داریم. اکنون سیب زمینی های له شده و سه چهارم پنیر پیتزای رنده شده را در قابلمه فوق می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. تمام فلفل دلمه ای ها را با مایه سیب زمینی پر می کنیم و روی آن ها را با باقیمانده پنیر می پوشانیم و در آن ها را می گذاریم. آن ها را در یک ظرف مخصوص فر می گذاریم. با باقیمانده کره هر یک از فلفل دلمه ای ها را با برس کره می مالیم و سپس آن ها را در فر که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم نموده ایم به مدت 30 تا 40 دقیقه می گذاریم بپزد. دلمه ها را گرم تقدیم می کنیم.
کورما داسا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر