* دست ها و کلیه ظروفی را که در جریان پاک کردن مرغ به کار می برید، قبل و بعد از شست و شوی مرغ ، کاملا بشوئید.
* تخته و ظروفی را که برای گوشت خام مرغ مورد استفاده قرار داده اید، هرگز در یک زمان برای گوشت پخته مرغ از آن استفاده نکنید. در این مواقع یا از ظروف کاملا مجزا استفاده کنید و یا پس از شستشوی کامل ظروف ، از آنها برای مرغ پخته استفاده کنید.
* برای باز کردن مرغ منجمد آن را در پائین ترین قسمت یخچال قرار دهید ، و یا آن را قبل از پخت درون مایکروویو قرار دهید تا یخ آن آب شود، هرگز یخ مرغ منجمد را در دمای معمولی و خارج از یخچال آب نکنید.
* مقدار مرغی را که مازاد بر نیازتان می باشد ، بلافاصله در یخچال قرار دهید.
* هرگز مرغ منجمد آب شده را دوباره فریز نکنید ، بهتر است ابتدا آن را بپزید و بعد فریز کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر