۱۳۹۱ فروردین ۴, جمعه

سالاد گل کلم با مایونز سبز


مقدار 4 تا 6 نفر

مواد لازم : 

گل کلم بزرگ ( گل گل شده )  1 عدد
اسفناج ( شسته و خرد شده )  نیم کیلو
ترخون یا جعفری تازه ( خرد شده ) 1/3 پیمانه
آب لیمو ترش  1/2 ق غ
مایونز ( طبق دستور زیر )  1/5 پیمانه

گل کلم را در مقداری آب نمک آبپز می کنیم و آنها را از آب خارج می کنیم. با آب سرد می شوییم و کنار می گذاریم.گل کلم باید پخته شود ولی سفت باشد وله نشود. اسفناج را 2 دقیقه در آب جوش می پزیم.آنها را در صافی می ریزیم و با آب سرد می شوییم.  اسفناج و ترخون یا جعفری را در یک مخلوط کن برقی می ریزیم و آنها را پوره می کنیم. آب لیموترش و مایونز را هم به آنها اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در آخر مایونز سبز را روی گل کلم ها می دهیم و تقدیم می کنیم.

دستور تهیه مایونز :
اندازه: 3/5 پیمانه
مواد لازم:
شیر  1/2 پیمانه
خامه  1 پیمانه
روغن مایع  1/5 پیمانه
نمک  2 ق چ
عسل ( به دلخواه )  4 ق چ
آب لیموترش  1/5 پیمانه
پودر خردل  4 ق چ

شیر و خامه را در یک آسیاب برقی می ریزیم و با درجه آرام می چرخانیم.روغن را آرام آرام می افزاییم تا زمانی که سس غلیظ شود . نمک ، عسل ، آب لیموترش و پودر خردل را می افزاییم . سس را همچنان با آسیاب هم می زنیم تا بیشتر غلیظ شود. مایونز را 10 دقیقه در یخچال نگه می داریم وبعدبه سالاد اضافه می کنیم.

                 کورما داسا


هیچ نظری موجود نیست: