دلمه بادنجان به روش لیونی
بادنجان متوسط 4 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
خردل تند 2 قاشق غذاخوری
پیاز 3 عدد
سیر 2 پر
آرد سوخاری 8 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
جعفری یا ترخون 2 ساقه
نمک
1- بادنجان ها رو با پوست از طول نصف کنین وروشون نمک بپاشین ، 15 دقیقه صبر کنین تا نمک بخوردشون بره.
2- 2/3 از گوشت نرم شده داخل بادنجان رو خالی کنین. بادنجان هارو از هر طرف توی روغن زیتون سرخ کنین ، می تونید با هر روغنی که دارین سرخ کنین.
3- صبر کنین تا خنک بشه ، بعد خردل رو روش بمالین.
4- پیازها وسیرها رو پوست بکنین و با گوشت داخل بادنجان که در آوردین ریز خرد کنین وهمه رو با روغن باقیمونده سرخ کنین.
5- بعد نمک بریزین و همه رو توی شکم بادنخان ها پر کنین.
6- فر رو از قبل روی 200 درجه گرم کنین. روی هر بادنجان یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری بپاشین و کره رو بصورت تکه تکه روی اونها بذارین. چند پر از سبزی روی بادنجان ها قراربدین.
7- دلمه بادنجان رو در طبقه وسط فر حدود 15 دقیقه بپزین.
با این دلمه برنج با سس گوجه فرنگی توصیه میشه.
توجه : اگه دوست دارین می تونین به پیاز و گوشت داخل بادنجانها ، 400 گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنین.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر