۱۳۸۹ فروردین ۵, پنجشنبه

خورش کرفس


خورش کرفس
گوشت خردشده 500 گرم
پیاز ریز شده 1 عدد
کرفس خردشده 1 بته
نعنا و جعفری ساطوری 250 گرم
آب لیمو یا آب غوره 5-6 قاشق
زرد چوبه یا زعفران کمی
نمک و فلفل
1-  کمی روغن توی دیگ بریزین وروی حرارت ملایم داغ کنین و پیازرو توش تفت بدین تا کمی رنگ بگیره.
2-گوشت رو اضافه کنین و 5-6 دقیقه تفت بدین.
3- آب جوش رو بریزین ( حدود 2 لیوان ، بعد اگه آبش کم شد دوباره کم کم آب جوش اضافه کنین).در دیگ رو ببندین و گوشت رو 3 ساعت بپزین. در پایان ساعت دوم نمک وفلفل و اندکی زرد چوبه ( یا زعفران حل شده در اندکی آب داغ ) بریزین.
4- روغن رو توی تابه داغ کنین . ساقه ی کرفس وبرگهاش رو 3 سانتی خرد کنین و در تابه 10 دقیقه تفت بدین. بعد با قاشق سوراخ دار بردارین و کنار بذارین .نعنا وجعفری رو در روغن باقی مونده تفت بدین تا روغن سبز رنگ بشه.
5- در پایان ساعت دوم پخت گوشت ، کرفس و سبزی رو همراه با آب غوره ( آب لیمو) اضافه کنین .در 15 دقیقه ی پایان پخت در دیگ رو نیمه باز بذارین تا خورش به روغن بشینه.
توجه : اگه جایی هستین که همیشه دسترسی به نعنا و جعفری تازه ندارین ،، خورش رو درست کنین بدون نعنا و جعفری ودر نیمساعت آخر نعنا داغ ( توی ماهی تابه کوچک کمی روغن رو داغ کنین و2 قاشق نعنا خشک بریزین وتفت بدین)توش بریزین.


هیچ نظری موجود نیست: