۱۳۸۹ فروردین ۳, سه‌شنبه

املت مرغ



املت مرغ

این املت ها رو می تونین با نان و سالاد بعنوان ناهار سرو کنین یا همینطور تنها و به شکل گرم بعنوان یک غذای سرپائی میل بفرمائین.
گوشت مرغ پخته خرد شده 350 گرم
تخم مرغ 6 عدد
پیازچه خرد شده 6 عدد
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
ذرت کنسروی 130 گرم
سیر خردشده 1 پر
پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوری
خامه 130 گرم
آرد 2 قاشق غذاخوری
1- تخم مرغ ها رو توی یک کاسه به آرامی هم بزنید .
2- گوشت مرغ ، پیازچه ، گشنیز ، ذرت ، سیر ، پنیر ، خامه و آرد رو با هم مخلوط کنین.
3- تخم مرغها و همه ی مواد رو با هم مخلوط کنین .
4- در یک ماهی تابه بزرگ روغن رو گرم کنید و همه مواد رو توش بریزین تا هر دو طرف املت سرخ بشه ، یادتون نره حرارت ملایم باشه . مثل کوکو بعد برش بزنین .
روش دوم : توی یک ماهی تابه بزرگ روغن رو گرم کنید و 4 تا قالب 7/5 سانتی گرد فلزی ( این قالب ها کف ندارن ، برای فرم دادن هستن ) ، توی تابه بذارین . 1 قاشق غذاخوری از مخلوط رو در هر کدوم از قالب ها بریزین . هر دو طرف اون رو تا وقتی سرخ بشه بپزین. تا همه ی مخلوط تموم بشه این کار رو ادامه بدین .
5- املت مرغ رو با لیمو ترش و سس سرو کنین.
توجه : اگه گشنیز نداشتین ، جعفری بریزین و همینطور اگه پیازچه دوست ندارین ، متونین از نخودفرنگی استفاده کنین.


هیچ نظری موجود نیست: