۱۳۸۸ اسفند ۱۸, سه‌شنبه

جوجه کباب



جوجه کباب
(جوجه کباب توی فر )
مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
ماست 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون ( روغن مایع )  3 قاشق غذاخوری
آبلیمو ، زعفران  به میزان لازم
نمک وفلفل  به میزان لازم
1-مرغ رو با پوست به 8 قسمت کنین .
 2- پیاز رو رنده کنین وآبش رو بگیرین.
3- آب پیاز وبقیه مواد رو با هم مخلوط کنین و مرغ رو حد اقل 12 ساعت توی این سس بخوابونید تا مزه دار بشه .
4- توی سینی فر یا پیرکس  مرغ ها رو بچینید و بقیه سس رو روش بریزین.
5- حرارت فر 175 درجه سانتیگراد ، زمان پخت 45 الی 55 دقیقه
6-موقع سرو دو طرفش هویج پخته وسیب زمینی پخته حلقه ای یک در میان بذارین و کره آب کرده روی اونها بدین، و لابلاشون نخود سبز پخته بریزین.
توجه : حرارت فرها یکسان نیست ، حتما سر بزنید اگه نپخته بود زمان بیشتری در فر بذارین و نصف استکان آب بریزین تا به اون حدی که می خواین بپزه .

هیچ نظری موجود نیست: