۱۳۸۸ اسفند ۲۶, چهارشنبه

راگو


راگو
گوشت گوساله 1 کیلو
پیاز 1 عدد
سیر 2
آب لیمو یا آب نارنج 1 فنجان
گوجه فرنگی 4 عدد
کرفس 2 ساقه
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نمک وفلفل به میزان لازم
1- روغن رو در ماهی تابه داغ کنید و پیاز و سیر ریز شده رو در اون شیشه ای سرخ کنید .
2- گوشت خرد کرده رو اضافه کرده واز همه طرف سرخ کنید .
3-آب لیمو و نمک وفلفل رو بریزید و کمی آب جوش اضافه کنید . در قابلمه رو بذارید تا گوشت بپزه .
4- در حرارت ملایم 2 ساعت طول میکشه تا گوشت بپزه ، در صورت لزوم کم کم آب جوش اضافه کنید .
5- ساقه کرفس رو3 سانتی ببرید و 30 دقیقه قبل از اتمام پخت کرفس ها رو در راگو بریزید.
6- گوجه فرنگی ها رو در10 دقیقه آخر پخت اضافه کنیدوقبل از سرو جعفری رو روی راگو بپاشید .
توجه : اگه کرفس دوست ندارین ، میتونید نریزید .

هیچ نظری موجود نیست: