۱۳۸۹ فروردین ۱۰, سه‌شنبه

ساندویچ جگر


ساندویچ جگر
برای 6 نفر
جگر مرغ  500 گرم
سیب زمینی پخته 3 عدد
پیاز سرخ شده 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
کره 100 گرم
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی حلقه ای3  عدد
نمک وفلفل به میزان لازم
نان ساندویچ 6 عدد
1- جگر ها رو خوب پاک کنین وبشورین وخرد کنین.
2- کره رو با حرارت ملایم آب کنین و جگرهای خردشده رو در کره تفت بدین تا کاملا آب اون برچیده بشه.نمک ، فلفل، آبلیمو ،و رب رو بریزین . همه مواد رو هم بزنین تا بپزه.
3-سیب زمینی های پخته روخرد کنین. (تکه های جگر و سیب زمینی باید ریز باشن).سیب زمینی و پیاز داغ رو با بقیه مواد مخلوط کنین
4- توی نون ها رو با جگر پرکنین و روش گوجه فرنگی بذارین.
5- این ساندویچ رو ، هم سرد وهم گرم میشه سرو کرد.



هیچ نظری موجود نیست: