۱۳۸۸ اسفند ۱۴, جمعه

کباب چوبی( کباب حسینی )



کباب چوبی  (کباب حسینی )
برای 6 نفر
گوشت ( راسته یا مغز ران ) 1 کیلو
پیاز ریز 1 کیلو
فلفل دلمه ای 3 عدد
گوجه فرنگی 6 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک وفلفل  به میزان لازم
سیخ چوبی هرنفر 3 عد د
1- سیخ های چوبی رو 2-3 ساعت در آب بخیسانید .
2-گوشت رو به تکه های 4 سانتی خرد کنین ، قطر گوشت بیشتر از 2 سانت نباشه.
3- به ترتیب پیاز ریز درسته ، گوشت ، تکه های فلفل دلمه ای ودوباره پیاز و .....تا سیخ پر بشه .
4- گوجه فرنگی ها رو نصف کنین . یک لایه گوجه فرنگی در دیگ بچینین.  سیخ های کباب رو روی این لایه بذارین .
5- بقیه گوجه فرنگی ها رو روی گوشت بچینین.
6-بعد سس غذارو که شامل 1/2 لیوان روغن و رب گوجه فرنگی تفت داده شده به همراه نمک فلفل هست ، روی سیخ ها بریزید ، 1 لیوان آب جوش هم به این سس اضافه کنین.
7- در دیگ رو ببندید و روی حرارت ملایم بذارین  تا بپزه . سر بزنین اگه لازم بود کمی آب جوش از کناره دیواره دیگ اضافه کنین . وقتی کباب دیگی پخت ، آب نباید داشته باشه.
8- کباب رو با سیخ توی دیس بذارین و گوجه ها رو کنارش ، با نان یا پلو ساده سرو کنین .
توجه : اگه پیاز ریز نداشتین هیچ فرقی نمی کنه پیاز رو نصف یا چار قاچ کنین . بجای فلفل دلمه ای هم می تونین از فلفل سبز استفاده کنین . وبجای روغن ازمخلوط روغن و کره .

هیچ نظری موجود نیست: