کو کو ی بادنجان
برای 6 نفر
بادنجان 1 کیلو
تخم مرغ 4 عدد
کره 50 گرم
روغن مایع 50 گرم
مغز گردوی کوبیده 100 گرم
سیر 2 پر
پنیر سفید 50 گرم
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
1- بادنجان ها رو بدون پوست حلقه ای کنین وبا کمی آب بپزید. درپایان پخت نباید آب داشته باشه .
2- کمی که خنک شد ، آنها رو له کنین تا یک پوره یکنواخت داشته باشین .
3- پوره رو توی کاسه بریزین ونمک وفلفل بپاشین .
4- سیر له شده ، مغز گردو کوبیده ، جعفری خرد شده ، کره و روغن رو روی پوره بریزید وخوب هم بزنید .
5- در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید و به بقیه مواد اضافه کنین .
6- همه مواد رو با هم مخلوط کنین ، یک ظرف نسوز رو چرب کنین و مایه رو در اون بریزین و سطحش رو صاف کنین ، پنیر رنده شده رو روش بپاشین .
7- در فر گرم به دمای 220 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا25 دقیقه قراربدین و با همون ظرف سرو کنین .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر