انواع فلفل
راستی می دونین چند جور فلفل هست ؟ نه ، نگین از عمه خانومم بپرسم .
فلفل بهار : دانه ی معطری هست به اندازه ی نخود وبه رنگ قهوه ای تیره که درختش توی مناطق گرمسیریه .منظور از بهار در اسم این دانه سرزمین بهارات یا هندوستان هست. فلفل بهار تند نیست وعطر اون به دارچین ، میخک وجوز بویا شباهت داره. در ترکیب ادویه هندی بکار میره.
فلفل سیاه: میوه ی یک بته ی گرمسیریه. بسیار تند و معطره و در آشپزی نقش مهمی داره.
فلفل سفید : همون فلفل سیاه هست که پوستش رو میگیرن و مغز سفیدش رو آسیاب می کنن. این فلفل رو به غذاهای سفید یا کمرنگ مثل سس مایونز یا بشامل می زنن. عطر اون به تندی فلفل سیاه نیست وبسیار گریزنده هست. برای حفظ عطرش بهتره درسته توی شیشه ی در بسته نگهداری بشه و هر بار به مقدار مصرف چند روزه بسائید.
فلفل قرمز :فلفل قرمز ، شکل رسیده ی فلفل سبز ه . این فلفل از امریکای جنوبی و مرکزی اومده .فلفل قرمز انواع کوچک ، بزرگ ، تند وشیرین فراوانی داره که شماره ی اون به هزار می رسه .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر