۱۳۸۸ اسفند ۱۱, سه‌شنبه

سیر تازه




چطور توی همه فصل ها سیر تازه داشته باشیم ؟
راه های زیادی ممکنه باشه اما من دو تاش رو براتون می گم  :
!- حبه های سیر رو بدون جدا کردن ، داخل کیسه های پلاستیکی قراربدین و درون فریزر بذارین. هنگام مصرف ، اون ها رو پوست بکنید قبل از اینکه یخ شون آب بشه، خردکنید
2-  توی یک شیشه سیرهای درسته رو بچینین تا پر بشه وبعد شیشه رو با روغن خوراکی پر کنین . هیچوقت سیرها خشک نمی شن . وقتی سیرها رو استفاده کردین ، می تونید روغن اونو که طعم و مزه  سیر رو گرفته ، روی سالاد بریزین .

هیچ نظری موجود نیست: